Counting the days..can’t wait to get on that plain

Hallo Lieve mensen..

Het is dan eindelijk BIJNA zo ver..! nog een paar nachten slapen en dan.. off we go..!haha.. spannend!

Time flies! We kunnen het nog goed herinneren dat we tegen elkaar zeiden, nog 6 maanden (tjah vroeg geboekt hé) en toen nog maar 4 weken, wat toen natuurlijk nog erg ver weg leek. Maar deze zijn echt om gevlogen!

Ik ben zelf al wel nerveus.haha hoe voorspelbaar.? Al heb ik niet veel tijd om daarbij stil te staan. Druk druk druk!
En Rafskie die ziet het wel gebeuren, altijd maar rustig aan doen, nerveus?pff??nog niet echt! Echt heel irritant dat hij zo nuchter kan blijven!teach me. haha..

Maar de nodige voorbereidingen zijn al getroffen, de spulletjes liggen al ongeveer klaar. Niet te veel natuurlijk. Want bij het testen van de backpack viel ik al bijna om van het gewicht en toen zaten er alleen maar een paar broeken, shirts en natuurlijk wat make up in. Niet eens zo heel veel dus …. Maar om het te dragen heb ik natuurlijk altijd Raf nog.

Verder hebben we echt een hele voorraad Deet,(voor mij,Aimee want in Antwerpen werd ik al helemaal lek gestoken door de belgische muggen. Maar het zal wel iets persoonlijks zijn geweest). Hopelijk werkt het een beetje, want ik heb al meerdere verhalen gelezen waarbij de Vietnamese mug door de klamboe heen komt en vervolgens gewoon door de Deet heen prikt.. ook fijn! (en wij maar denken dat de Belgische muggen erg waren)

We moeten nog wel wat laatste boodschapjes doen. Maar dat zijn echt kleine dingetjes. Dat moet ook wel, want ik heb er echt helemaal geen tijd meer voor.

Verder heeft Rafael echt ontzettend veel tijd gestoken in het uitstippelen van de reis om zo de mooiste plekjes te zien. Hij heeft alles tot op de bodem uitgezocht, zoals we Rafael kennen.! Gelukkig ook maar.. want ik heb er het volste vertrouwen in dat dit de beste vakantie wordt tot nu toe..Het is natuurlijk ook onze eerste “echte” backpackers ervaring.

Het programma zien jullie natuurlijk als we eenmaal ter plekke zijn, want er kunnen hoogstwaarschijnlijk een aantal dingen veranderen.

We zullen vanuit Vietnam regelmatig een reisverslag proberen te plaatsen als de internetverbinding dat toelaat tenminste! Daarnaast zullen we contact houden via Skype.

Hier alvast in het kort de plekken waar we o.a. zullen verblijven:
Hanoi -Mai Chau -Ninh binh –Hue -Hoi an -Nha trang -Ho chi minh -Phu quoc -Ho chi minh & Mekong delta -Hanoi & Halong Bay

Liefs,
Aimée&Raf

Advertisements

One thought on “Counting the days..can’t wait to get on that plain

  1. Ik wens jullie de reis van je leven.Lees ook eens op de blog van Bert “guitarbiking”hij trekt met Katrien en Illissa de wereld rond per fiets en is juist nu aan het fietsen in die contrijen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s