Een lijk in het vliegtuig!?!

op onze laatste dag in Phu Quoc hebben we het er toch maar op gewaagd om op de avondmarkt te gaan eten.Er lag een berg aan vis om uit te kiezen. We zouden in eerste instantie haai gaan proberen, omdat we dit al ergens op de kaart hadden zien staan. sorry dierenliefhebbers! Maar helaas konden we dit op de markt niet meer vinden. Dus zijn we voor de tonijn gegaan. HEERLIJK!! Hij was lekker gekruid en op de bbq gegrild. Het was echt een joekel van een vis voor maar $4,- voor een vis van ongeveer 3 kilo.

Gisteren zijn we vanuit Phu Quoc terug gevlogen naar Ho Chi Minh. Het vliegveld is echt heel erg klein en heeft ook maar 1 gate, echt nog kleiner dan Maastricht airport. We waren aan het wachten op onze vlucht VN1811 stoel 13!! What could go wrong? Tot we op een bepaald moment opeens een ziekenauto over de landingsbaan zagen rijden. Deze stopte naast ons vliegtuig. Alle mensen waren al aan het kijken. Toen we opeens heel veel mensen bij de ramen zagen staan gingen wij daar ook maar eens naar toe. Er lag dus een persoon in de auto, maar er kwam een zak uit. We dachten meteen al dat het een lijk was. De zak werd met 6 personen het vliegtuig in gedragen. Dit zou toch niet waar zijn?!

Iedereen was al aan het speculeren wat dat zou kunnen zijn. Toen we uiteindelijk naar het vliegtuig mochten gaan en we erin stapten. Bleek dat het gewoon een zieke man was en het blijkbaar normaal is deze zo te vervoeren. Pfoej wat een opluchting. De vlucht is verder prima verlopen, wel weer veel turbulentie. Vlak voor de landing, ik bedoel we zaten op rij 13, er moest toch iets gebeuren, begon de vrouw achter Rafael echt gigantisch te kotsen! jamjam..
Ik ging al bijna in de nek van die voor me zitten. Gelukkig hadden we de opfrissingsdoekjes nog, deze functioneerde echt goed als gasmasker! De vrouw bleef echt overgeven. En toen we eindelijk op de grond waren en we mochten uitstappen, liet ze de zakjes kots gewoon ergens op de grond liggen in het vliegtuig.

Eindelijk aangekomen in Ho Chi Minh, zijn we naast het hotel in een loungebar geweest, waar we de hele dag hebben gechilled. Rafael zijn nieuwe favo drankje is Vietnamese koffie met gecondenseerde melk en ijs. Ik had een mocca frappuchino waar opeens ook likeur in zat, waarvan ik bang werd dat ik dronken werd.

We zijn gisteren in bed gaan liggen, waarbij we opeens ontzettende jeuk kregen. Eerst dachten we aan Bedbugs, wat in Azië veel voorkomt. Maar daar is echt geen spoor van te bekennen. Nu zijn er nog twee opties: de miertjes die in de kamer kruipen of een van de zoveel bijwerkingen van Malerone.
Voor de rest valt het tot nu toe wel mee met de bijwerkingen. Ik was wel een beetje verward, ik wist bijvoorbeeld niet meer hoe oud dat ik was! Rafael keek me aan of ik gek was, maar ik wist het serieus niet meer! Ik wist dat ik in 1990 was geboren, maar ik had al moeite om te bepalen of we nu in 2011 of 2012 leefden! Gelukkig heb ik alsnog uitgevonden hoe oud dat ik ben, namelijk 20. toch? haha

tot zo ver de nieuwe avonturen. Vanavond gaan we een vis massage doen, in Nederland ook wel bekend als Dr. Fish. Dit is hier belachelijk goedkoop als je het vergelijkt met Nederland. het kost hier namelijk maar $10,- voor 2 pers. voor een half uur. In Nederland zal dit rond de €50,- kosten p.p. hahahahaa!

Nou wij gaan weer verder krabben!

Liefs,
Aimée & Raf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s