Eind goed al goed! We zijn er

Hallo allemaal,

We zijn er!! Vraag alleen niet hoe..

Het avontuur begon al op Schiphol. We waren extra vroeg vertrokken omdat we met Melissa hadden afgesproken om nog even bij te kletsen bij Starbucks. Toen we onze eerste 5 stappen hadden gezet zei Raf opeens: “CANCELLED” uuhm wat?? Ik dacht even dat het een grapje was. Maar helaas.
Toen ik Melissa een berichtje wilde sturen dat we eerst even moesten gaan informeren, had ze me al gebeld, gesmst en inmiddels ook al geïnformeerd. Dank je wel!!
Ze wist waar we moesten zijn en dat er over 20 minuten een ander vliegtuig zou vertrekken waar we misschien nog in zouden kunnen. Ohhh jee… dan al? Vrij snel kregen we te horen dat we mee konden. Het ging eigenlijk allemaal zo snel dat we er niet eens over konden nadenken.
Om 20.00uur zijn we in Istanbul aangekomen. Bij het inchecken zeiden ze echter dat onze vlucht pas over 2 dagen zou vertrekken. WAT? Blijkbaar was er dan toch op Schiphol iets mis gegaan. Uiteindelijk was het opgelost. Ons vliegtuig zou om 1.00uur dan weer vertrekken naar Kuala Lumpur.. Helaas werd dat 2.00uur, 3.00uur, 4.00uur en uiteindelijk zelfs 5.00uur. Om 13.30 uur (Nederlandse tijd) zijn we dan eindelijk in Kuala Lumpur geland. Wat een ritje! Maar ach.. eind goed al goed toch? Morgen zullen we naar Cambodja vliegen.. dan kan het avontuur echt gaan beginnen! 🙂 We hebben er zin in!

Ps. Lieve familie, bedankt voor het ontzettend schattige cadeautje. Wat was ik nieuwsgierig..Maar door de hectiek was ik het helemaal vergeten en hebben we het uiteindelijk pas open gemaakt in Istanbul.

Liefs,

Rafael & Aimée

Advertisements

3 thoughts on “Eind goed al goed! We zijn er

  1. Aimée en Rafael, Veel plezier en een leuke vakantie samen. Geniet er daar maar lekker van, het weer is hier toch niks.

    Sally Hugo Daisey-Jane en Aimy-Lee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s